Sanitair

kraanwerk, sanitaire installaties, afvoeren, toiletsystemen, waterontharder,...

Een kleine herstelling of grotere renovatie aan jouw sanitair? SanYvan kan intussen bogen op heel wat ervaring en neemt dan ook graag de handdoek op! Want het sanitair van een woning is heus niet louter functioneel meer.

Anno 2019 mag je gerust meer verwachten, en dat is iets waar wij graag op inzetten. Ongeacht of het nu gaat om de badkamer, het toilet of de keuken, een feilloze afwerking is essentieel.

SanYvan zorgt voor subliem kraanwerk, mooi ingewerkte douchebakken, onberispelijk geplaatste wastafels en bevallige baden, al dan niet ingewerkt.

Waarom renovatie van sanitair nuttig kan zijn?

  • Waterbesparend


    Het vervangen van het kraanwerk is nuttig ook al werkt alles nog prima. Verouderd kraanwerk is immers niet waterbesparend. Sommige technieken zijn achterhaald. Door bijvoorbeeld enkel een nieuwe kraan of douche te installeren kan u een aanzienlijk aantal liters per jaar besparen. Die nieuwe kraan heeft u in geen tijd terugverdiend.

  • Kies voor thermostatisch kraanwerk


    Veel badkamers hebben mengkranen waar je zelf het water moet mengen tot de gewenste temperatuur. Bij thermostatische kranen stel je de temperatuur in alvorens je de kraan openzet, wat dus ook waterbesparend werkt én het is bovendien veiliger! .

  • Hard water


    Kalk is een vijand van elke badkamer, kraan, bad en douche. Het hoopt zich op en zorgt voor vlekken en slecht werkende installaties. Kraanwerk dat aangetast is met kalk zal ook slechter werken en dus ook meer water nodig hebben om hetzelfde effect te behalen. Bovendien is water dat teveel kalk bevat minder lekker. De oplossing ligt bij een waterontharder. Door middel van hars worden de kalkpartikels tegengehouden. Zout wordt dan gebruikt om de kalk in het hars op te lossen. Het resultaat is lekker water dat ook beter is voor je kraanwerk, machines en installaties. SanYvan raadt de waterontharders van Watergenius aan.