Ventilatie

Systeem C, Systeem D, ....

Is het niet eens hoog tijd om wat andere lucht te gaan opsnuiven? En neen hoor, je hoeft het niet ver te zoeken! SanYvan ontfermt zich met kennis van zaken over de meest uitdagende ventilatie-vraagstukken, en biedt hier binnen het gewenste kader de nodige antwoorden op. .

Voordelen ventilatiesysteem

  • Gezond klimaat


    Het vervangen van vervuilde en verzadigde lucht door schone en verse lucht komt het leven binnenin de woning ten goede. Het is beter voor het brein en de luchtwegen.

  • Weinig of geen kans op schimmelvorming


    Schimmels houden van vochtige en tochtvrije ruimtes. Onvoldoende luchtverplaatsing en toevoer van verse lucht zijn de belangrijkste oorzaken. Slapen in een schimmelvrije omgeving is een must en vaak verluchten is de boodschap. Met een ventilatiesysteem C of D is verluchting een evidentie en dus niets om wakker van te liggen.

  • Vochtwerend


    De hoofdoorzaak van vochtige ruimtes is onvoldoende ventilatie. Condensatievocht afkomstig van de badkamer dringt zo in op de verschillende ondergronden. Dit vocht is dan ook de perfecte voedingsbodem voor schimmels. Niet alleen condens maar ook onze eigen vochtafgifte bij het slapen zorgt voor ongezonde lucht.