Zonnesystemen

zonneboilers, zonnecollectoren, ....

Naast sanitair, verwarming en ventilatie, is SanYvan ook gespecialiseerd in het plaatsen van die zonneboilers. Ze kunnen worden gebruikt voor sanitair warm water of ter ondersteuning van de verwarming. Gezien het optimale rendement werkt SanYvan hiervoor samen met Paradigma, een van de meest performante systemen om te kunnen tegemoetkomen aan de sanitaire warmwaterbehoefte (SWW) van een gemiddeld gezin én de ondersteuning van jouw centrale verwarming.

Het mag zonneklaar zijn dat je, door met SanYvan in zee te gaan, kiest voor een professionele plaatsing, waarbij warmteverliezen bij de aanmaak van warm water zoveel mogelijk buitenspel worden geplaatst.

Voordelen van Paradigma zonnesystemen

  • Kostenbesparend


    Het comfort van verwarming en warm water, zij het dan zonder torenhoge energiefactuur? Het kan, via een zonneboilersysteem. Thermische zonne-energie is immers een garantie met het oog op de toekomst, en maakt je bovendien ook minder vatbaar voor fluctuerende energieprijzen.

  • Weinig onderhoud en verbruik


    Een Paradigma-zonneboilersysteem behoeft weinig onderhoud en verbruikt bovendien ook zelf erg weinig elektriciteit. Bovendien komt er ook geen koudemiddel bij kijken: het is een druksysteem dat werkt met water, en dus niet met glycol.

  • Warm water voor sanitair en centrale verwarming


    Een gecombineerd zonneboilersysteem voorziet je zowel van sanitair water als water voor de centrale verwarming. Ideaal is het in combinatie met vloerverwarming. Door de constante temperatuur wordt het beste rendement behaald.