Verwarming

Verwarming is een breed gegeven. Er bestaan verschillende merken, systemen en bovenal hebben onze klanten specifieke wensen. Om het ideale systeem voor een bepaalde situatie te kiezen, dient er hier vooraf goed nagedacht te worden. We mochten zo al verschillende mooie projecten opleveren.


Ventilatie

Ventilatiesystemen C en D worden gebruikt in nieuwbouw maar kunnen ook hun doel vinden in renovatie. SanYvan heeft ervaring in deze ventilatiesystemen en heeft al mooie projecten mogen opleveren. Heeft u vragen of bent op zoek naar de juiste ventilatie-oplossing. We helpen u graag.


Zonnesystemen

Een zonneboiler als ondersteuning voor uw verwarming of gewoon profiteren van gratis zonnewarmte voor uw sanitair warm water SWW? Met een zonnesysteem zit u goed. De mogelijkheden zijn op maat van nieuwbouw en renovatie. Wij helpen u graag in bij uw keuze.

Sanitair en Badkamerrenovatie

Het renoveren van kraan- en leidingwerk gaat vaak gepaard met een renovatie van een volledige badkamer of slechts een gedeelte ervan. Met voordelen als comfort, waterbesparing en hygiëne zijn er reeds verschillende projecten afgeleverd. Heeft u een vraag over uw project, we helpen je graag met het ontwerp, de zoektocht naar de juiste materialen en de installatie ervan.